Over Profects

Filosofie

Profects is als een klok. Wij onderscheiden ons niet door de tijd aan te geven maar door op de tijd vooruit te lopen. Dit doen wij door veel aandacht te besteden aan elk radartje in ons team. Hierdoor schrikt u niet als het vijf voor twaalf is maar bent u voorbereid op de dag na morgen.

Profects holt niet achter trends aan en levert geen technologie waarvan het nut al verdampt voor de hype voorbij is. Wij verspillen geen tijd aan het voldoen in vraag maar leveren het aanbod voor oplossingen van problemen waar nog niemand aan denkt. Wij zoeken geen nieuwe markten maar maken nieuwe markten door middel van creativiteit en communicatie.

Wij kijken niet in een glazen bol maar als een goeroe met geniale ideeën. Wij werken met professionals die meedenken en op basis van ervaring en passie vooruitdenken.

Kernwaarden

Profects gelooft in de kracht van de mensen. Kracht kent geen cynisme, vernieuwt zichzelf, loopt voorop en blijft scherp. Kracht vraagt gepassioneerde professionals die stroomopwaarts zwemmen en met aandacht voor detail uitdagingen aangaan en risico’s nemen om problemen te voorkomen of op te lossen.

Dat betekent dat wij ons personeel zorgvuldig selecteren en alle kansen geven om uit te groeien tot gepassioneerde professionals. Goede werkomstandigheden vallen bij Profects samen met het stimuleren van groei door opleiden en trainen van individuele werknemers die tot het uiterste gaan om verder te kijken dan uw verwachtingen. Profects gelooft in onbegrensde mogelijkheden en werkt in de cloud samen met professionals van over de hele wereld.

Profects gelooft in de kracht van mensen als gasten op deze planeet. Daarom zijn wij niet alleen zuinig op onze mensen maar willen we ook onze verantwoordelijkheid dragen voor de wereld om ons heen. Het meest concrete voorbeeld daarvan is dat we elk jaar 10% van de winst overmaken naar een goed doel.

Wat uw wensen ook zijn, Profects zet zich altijd in voor het ontwikkelen van innovaties die het leven van mensen en hun werkomstandigheden verbeteren. Wij focussen 100% op de klant door financiële katers te voorkomen.  Daarom groeit Profects volledig op eigen vermogen en gaan wij geen leningen aan om risicovolle projecten te financieren. Tenslotte willen wij een redelijk dividend uitkeren als aan alle verplichtingen is voldaan. Zo houden wij een solide basis om u als klant een springplank naar de toekomst te bieden.