Professionals

Dat betekent dat wij ons personeel zorgvuldig selecteren en alle kansen geven om uit te groeien tot gepassioneerde professionals. Goede werkomstandigheden vallen bij Profects samen met het stimuleren van groei door opleiden en trainen van individuele werknemers die tot het uiterste gaan om verder te kijken dan uw verwachtingen. Profects gelooft in onbegrensde mogelijkheden en werkt in de cloud samen met professionals van over de hele wereld.

Delen

Profects gelooft in de kracht van mensen als gasten op deze planeet. Daarom zijn wij niet alleen zuinig op onze mensen maar willen we ook onze verantwoordelijkheid dragen voor de wereld om ons heen. Het meest concrete voorbeeld daarvan is dat we elk jaar 10% van de winst overmaken naar een goed doel.

Standvast

Wat uw wensen ook zijn, Profects zet zich altijd in voor het ontwikkelen van innovaties die het leven van mensen en hun werkomstandigheden verbeteren. Wij focussen 100% op de klant door financiƫle katers te voorkomen. Daarom groeit Profects volledig op eigen vermogen en gaan wij geen leningen aan om risicovolle projecten te financieren. Tenslotte willen wij een redelijk dividend uitkeren als aan alle verplichtingen is voldaan. Zo houden wij een solide basis om u als klant een springplank naar de toekomst te bieden.